Jo že imate – Val navtiko EXCLUSIVE poletje 2016?

Jo že imate – Val navtiko EXCLUSIVE poletje 2016?

Tudi ob letošnji vrnitvi poletja – četrti zapovrstjo – smo v uredništvu Val navtike zbrali novosti in ekskluzivne produkte iz navtičnega in urbanega področja ter jih izdali v posebni ediciji, Val navtiki Exclusive. Tokrat odkrivamo tančico skrivnosti iz plovila wider 150. Tiha vožnja na ravni »hrupa v knjižnici«, sodoben električni pogon brez uporabe goriva, udobnost v kabinah in razkošni pomožni čoln so le nekatere izmed prednosti tega italijanskega dragulja, ki prihaja iz ladjedelnice Wider Yachts. Nove standarde postavlja tudi atalante 127, jadrnica, ki je ravno toliko velika, da posadka ne »izgubi tesnega stika« z vodo, hkrati pa je še vedno dovolj okretna za udeležbo na regatah. Predstavljamo še pershing 70 – pozornost vzbujajoč in mistično zaželen za moško družbo plejbojev, polnih denarja, da zmorejo vse to plačati in se bahati pred dekleti. Manj prevzetna, a zato nekaterim bolj všečna, predvsem pa dostopna, je Anvera – plovilo na 55 čevljih, ki je v celoti izdelano iz karbonskih vlaken z epoksi smolo. Za vse ljubitelje katamaranov je tu prispevek o novem katamaranu na hidrokrilih – Malizii, ki se je pridružil monaški jadralni floti. Ko smo že pri znanih osebnostih in njihovih vodnih »igračah« – pišemo tudi o Vendetti znanega pevca Billyja Joela. Seveda ne moremo niti mimo domačega navtičnega ponosa – Elana ter nove generacije hitrih potovalnih jadrnic, Gran Turismo. Obširneje predstavljamo prvo iz te linije, ki bo na razpolago že to jesen – Elan GT5.

Če že poletja ne boste preživeli na eni izmed omenjenih bark, ga lahko v kateri od eksluzivnih nastanitvenih možnosti na domačem Jadranu, ki vam jih predstavljamo ali pa morda na Tenerifih – raju za ljubitelje golfa. Pravi raj so za marsikoga tudi Bermudi. Tisti, ki jih ne boste nikoli obiskali, lahko modro barvno paleto tega otočja občudujete v tokratni Val navtiki Exclusive.

Kjerkoli že boste – naj bo poletje 2016 nepozabno! In naj bo sanjsko – če ne drugače, vsaj kot posledica prebiranja najnovejše Val navtike Exclusive!

Mirno morje!

Ekipa Val navtike