Frapa Business Cup 2021 21. – 24. oktobra

Frapa Business Cup 2021 21. – 24. oktobra

Val 259

Ena od najbolj znanih marin na Hrvaškem, Marina Frapa Resort Rogoznica, v drugi polovici oktobra že tretje leto zapored organizira največjo ekskluzivno poslovno regato Frapa Business Cup 2021.

Frapa Business Cup se bo letos odvijal že tretjič, in sicer od 21. do 24. oktobra. Številna povpraševanja in velik interes kažejo, da je tak vidik poslovnega povezovanja vse bolj priljubljen in vse bolj zanimiv tako za podjetja kot posameznike. Na tej regati se bodo, kot napovedujejo organizatorji, zbrale posadke, željne borbe z vetrom in morjem, a tudi medsebojnega druženja in spoznavanja. Glavni cilj regate je na drugačen in kreativen način omogočiti medsebojno povezovanje in mreženje uspešnih podjetij ter podjetnikov iz Hrvaške in sveta, če pa se na takšnem neformalnem druženju sklene še kak dober posel, potem pa je regata izpolnila svoj cilj.

Poznavanje jadranja ni predpogoj za sodelovanje, več informacij pa lahko dobite s klicem na številko: +385 98 982 17 68 ali preko e-pošte: marketing@marinafrapa.hr.